Друго место за СШ ,,Душан Тривунац Драгош“ на такмичењу ,,Пословни изазов југоисточне Србије“

Средња стручна школа Душан Тривунац Драгош Сврљиг

Такмичење ,,Пословни изазов југоисточне Србије“ у организацији Достигнућа младих у Србији, под покровитељством Министарства за омладину и спорт одржано је 14. и 15. октобра у онлине формату. Такмичење је окупило 23 тимова из исто толико школа из Алексинца, Блаца, Бојника, Бујановца, Лесковца, Медвеђе, Ниша, Пирота, Прокупља, Сврљига, Власотинца, Врања и Житорађе. По први пут су због пандемије Ковид-19, уместо комбинованих тимова, сваку сколу представљали школски тимови. 

Тим „Пелл Плант“ из СС „Душан Тривунац Драгош“ из Сврљига у саставу: Анђела Николић, Марко Петровић, Тања Васиљевић, Тадија Ристић и Теодора Савић, са ментором Миланом Николићем освојили су 2. место и тако се пласирали на Национално финале које ће бити одржано у фебруару 2021. године.

Поред тима из Сврљига на национално финале пласирали су се и тимови Правно пословне школе из Ниша и тим Економско-трговинске школе из Врања. Ови тимови ће се са победницима остала 5 региона борити на националном финалу за место на Пословном изазову западног Балкана који ће бити одржан у априлу 2021. године.

Добро дошли!

Средња стручна школа Душан Тривунац Драгош Сврљиг

Гимназија

Општи смер - (4 године)

Туристичко-хотелијерски техничар

Трговина, угоститељство и туризам - (4 године)

Машински техничар моторних возила

Машинство и обрада метала - (4 године)

Трговац

Трговина, угоститељство и туризам - (3 године)

Економски техничар

Економија, право и администрација - (4 године)